söndag 28 mars 2010

Idag har det varit någon plusgrad, grått och trist men uppehåll.
Budda var pigg i morse och tyckte att det var dags att gå upp (lite för tidigt, tyckte vi). Men när han fick lägga sig mellan oss så somnade han om så att vi fick sova en timme till.
Vid lunch gick vi upp till Stångtjärn. Det var många möten vilket betydde många tillfällen att träna inkallning. På vägen upp var dofterna viktigare än att komma tillbaka till oss. Men på vägen ner hade han nog snuffsat sig nöjd, för då gick det lättare att få honom tillbaka snabbt.
På em åkte vi upp till Marie och Pixi. Vi gick ut för att springträna. Petra och Hugo kom också så att vi kunde träna på att springa med Pixi före och Hugo efter. Det gick lättare att få kontakt med Budda idag och han var inte störd av de andra hundarna! Vi får se om det går lika bra i Stockholm....
Jag kom hem med en trött och nöjd hund.
Bara några timmar senare var det dags för kvällspromenad. Nu när det har töat så mycket har det kommit fram många nya spännade dofter, vilket gör att Budda inte alltid är så kontaktbar.
I kväll kom det en hare springande på cykelbanan framför oss. Budda fick syn på den och började springa efter. Men när vi ropade på honom stannade han och kom tillbaka!!!
Nu ligger han på golvet och sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar