måndag 19 april 2010

Idag har det varit soligt, men blåsigt hela dagen.
På fm var jag in på SKK hemsida för att titta om Buddas HD resultat hade kommit och det hade det. Han har HD grad B dvs normala höftleder!!! Jätteskönt, nu är det bara att köra. Vi började med hoppträningen som vi har avvaktat med.
Vi gick sedan ut och jag ställde i ordning en rallylydnadsbana ute på gårdens till barnens förtjusning. Vi hade sedan tre 5-åringar som publik när vi tränade. Mycket bra störningsträning för Budda. Dessutom blåste det i skyltarna vilket var lite läskigt först, men sista vändan vi gick banan så var han riktigt duktig för att vara första gången vi gick en bana. Det gäller för mig att vara riktigt rolig hela tiden, som man ska vara när man kör RL, då är det inga problem att få med Budda och göra momenten som står på skyltarna. Det ska bli riktigt roligt att förtsätta RL träningen.
När vi tränat klart gick vi och mötte Anders.
På em var Sarah ute och sprang och tog Budda med sig. Det går rikigt bra, Budda kan springa lös och följer med när Sarah springer. Roligt för henne att ha med sig en kompis när hon springer!
Budda var trött och nöjd på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar