torsdag 22 april 2010

Idag har det varit grått och kallt (+4-5) hela dagen och det fortsätter att blåsa från norr.
Marie kom med Pixi i morse. Det var full fart på hundarna hela fm så jag släppte ut dem på baksidan ett par gånger för att få lite lugn och ro.
Vid lunch gick vi ner till Herrhagen för att träna Budda på att åka hiss. När vi kom ditt och skulle gå in i hissen var Budda lite tveksam, men så gick han in med viftande svans och tog emot godis hela tiden. Vi åkte upp och ner några gånger och svansen var nere bara en kort stund. Skönt att se att det gick så mycket bättre att åka hiss idag. Nu ska vi bara gå ner dit och prova utan Pixi. Pixi förstod inte hur det kunde komma sig att hon fick gratis godis hela tiden i hissen så hon började pussa på Budda. De är för söta!!
Sedan tog vi en tur i skogen innan vi gick hem. Jag kom sedan hem med två trötta hundar som genast la sig ner och sov.
På kvällen gick vi vår varggårdsvända och Budda gjorde allt för att få igång Pixi. Efter halva promenaden lyckades han och de började jaga varandra genom skogen på båda sidor utav gångvägen.
Nu har Marie precis varit här och hämtat hem Pixi och båda hundarna låg helt utslagna i hallen innan det var dags för Pixi att åka hem. Budda ligger nu och sover innanför dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar