fredag 24 december 2010

Idag är det julafton! Mycket snö och kallt!
Budda och jag börjar dagen med en vända i skogen innan frukost.
Sarah jobbar på fm och tar med sig farmor och farfar på väg hem från jobbet. Pedro dyker upp före lunch. Medan jag förbereder grötlunchen så går Anders en promenad med Budda.
När vi ätit lunch sätter sig farmor och farfar i soffan och Budda placerar sig på fotpallen framför så att de kan komma åt att klia honom. Då trivs de alla tre! När sedan klockan slagit 3 och det är Kalle Anka på TV så ligger Budda kvar på pallen. När de visar Lady och Lufsen så tycker farmor att Budda ska titta på hundarna på TV, men Budda är inte ett dugg intresserad hur mycket hon än försöker.
Sen var det dags för julklappsutdelning och även då är Budda i centrum och hjälper till så gott han kan. Många av paketen var till Budda och han fick många paket med ätbart innehåll, men även ett mjukisdjur och ett prickigt halsband med knäppe som Marie hade sytt.
Sarah gick sedan kvällpromenad med Budda medan jag och Anders förberedde maten. När vi ätit så gick vi upp och tände en brasa i spisen och mådde hur bra som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar