onsdag 9 februari 2011

Idag har vi haft ännu en solig dag med några minusgrader. Budda och jag var ute i skogen vid lunch. Det var ljuvligt och vi mådde hur bra som helst båda två.
Efter promenaden åkte vi ner till stan för att Budda skulle vara elevpatient till akupunkturstudenterna. Idag var första gången som Budda reagerade på nålarna. Han blev matad med godis vid varje nål, så han tyckte nog att det var ok iallafall. Sandra kände igenom ryggen på honom och det kändes rätt ok. Troligtvis berodde det på att han idag mår bra och då kan nålarna kännas mer.
Sen åkte vi hem till Marie, Ebba och Pi och fikade. Pi är i slutet av sitt löp så Budda var mycket intresserad av henne, hon sa i från men han ville så gärna. Låg framför henne och bad om uppmärksamhet, slickade henne i öronen och flörtade.
Kvällspromenaden gjorde vi till affären och runt området. Budda var mycket trött när vi kom hem, det har ju inte blivit någon vila för honom under dagen.
Nu ligger han under databordet och sover.
Jag har nu i vår fått möjlighet att gå en kurs i ACT/RFT i Stockholm 5x2 dagar (fördjupning i KBT). Detta visade sig ligga så illa att jag inte kommer kunna åka vare sig till Högbo i mars eller till Västerås i april. Får ligga lågt med utställningar under våren och satsa på agility, RL och viltspår, vi har nog att göra iallafall....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar