måndag 19 september 2011

Igår var vi i Sandviken och tävlade agility igen. Det var bara 1½ grad varmt när vi gick upp och det fortsatte att vara rätt kallt hela dagen. Marie, Ebba och Pi kom och hämtade oss och sedan åkte vi till Storvik och lämnade Ebba hos farmor och farfar innan vi åkte vidare. Vi kom i god tid och fick en bra parkering. Det gjorde att det var lätt att ha kvar Budda i bilen, eftersom han mår bäst då och är mest taggad för loppen när han får ligga och ladda för sig själv.
Det var Ninnie som var domare för dagen och hon hade gjort en lite lurig hoppklassbana. Sofia och Bosse var först ut av oss och gjorde ett kanonlopp och vann sin klass och fick sin första pinne!!! Sedan var det min tur.... Budda var taggad, men gick ur slalomen. Ninnie sa efteråt att det berodde på att jag rättade till mitt hår och då gick han ur. Så nu kommer jag att ha håret uppsatt i fortsättningen! Efter mig var det Marie och Pi. Det blev ett kanonlopp det också!! De kom 3:a och fick sin andra hoppklass pinne!!! Lotta och Lavina var sist ut och tyvärr tog hon däcket på tillbakavägen, så det blev en disk.
Sedan var det agilityklass. Sofia var inte anmäld så de fick vara förhoppare. Sedan var det vår tur. Budda var om möjligt ännu mer laddad och körde på. Kontaktfältsbeteendet var inte det bästa och han blev mycket förvåndad och tittade tillbaka på gungan, men vi nollade. Vi startade som nummer 3 så nu blev det en lång väntan på och se hur långt det skulle räcka. Marie och Pi gjorde ännu ett kanomlopp, men Pi gick ur slalomen och fick 5 fel + tidsfel. Lotta och Lavina nollade men fick tidsfel. När det var dags för prisutdelning hade de inte satt upp någon resultatlista. Det blev onödigt spännande. Men vi slutade på en 4:e plats och fick var andra agilityklass pinne!!!
Vilken utdelning 3 pinnar till vår grupp!! Vi svävade på moln!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar