onsdag 14 oktober 2009

Idag har vi haft ännu en solig och fin höstdag. Det är kallt, så när vi gick ut på vår lunchpromenad var det fortfarande is på vattenpölarna. Budda har för vana att dricka ut de flesta pölar och diken och han blev mycket förvånad när det kraschade om vattnet.
Vi gick upp till bågskyttebanan och tränade på fotbollsplanen. Härligt med en stor nyklippt gräsmatta att träna på. Vi testade att springa, men det tog en stund innan Budda var med mig och inte gick med nosen i backen. Men när vi väl kom igång så sprang han så snyggt. Vi fortsätter att jobba med "mule" och det går sakta men säkert framåt. Han stäcker snyggt på halsen när han själv lägger sitt huvud i min hand.
På em burtränade vi och nu går han in och lägger sig i buren! Vi testade också att gå på kompostgaller. Han går upp på den när den ligger på en matta, men ligger den på golvet sätter han bara framtassarna på. Vi får träna vidare.
När vi var ute nu i kväll var han helt "tossig" först. Ville bara springa och det var mycket roligare än att lyssna på oss. Vi kopplade Budda och fick honom att lugna ner sig. Så på vägen tillbaka kunde vi släppa honom igen och då gick det mycket bättre. Det är lätt att glömma att han faktiskt bara är 6 månader när han är så duktig.

1 kommentar:

  1. Åhh så fin Budda är nyrakad!
    Titta på www.baggbo.se och bilden på Basil som jag träffat i veckan. Ska bli kul att se Budda och Basil tillsammans i Mjölby.
    Cocokramar

    SvaraRadera