torsdag 5 januari 2012

Valparna gillar sin tunnel, men alla vet ännu inte vad den är till för.
Mamma Coco vill gärna vara med och leka med pipdjuret!
I måndags åkte Sarah och jag ner till Baggbo för att hälsa på Cocos nya valpar och Anna, Lars, Coco och Baby förståss. Vi hade med oss en katt-tunnel som valparna gillade. Två av valparna, Pricken och Bruno gillade att gå igenom den medan de andra mest klev på den. Men det blev en bra miljöträning, den lät, rörde på sig och gick att klättra både i och på, samt att det fanns en boll inne i den. Coco ville gärna ha bollen, men hur hon än gjorde så följde hela tunneln med... Tack Anna för en härlig dag, med valpmys, god mat och fika!!
I tisdagskväll bar det av till ridhuset igen för agilityträning. Jag jobbade sent så Marie o Pi åkte förbi och hämtat med sig Budda. Det var Ninnie, Eva-Lena, Mikaela och Marie som var där med sina hundar när vi kom. Budda och jag körde på låga hinder de första vändorna och det gick faktisk rätt bra, han är med mig mycket bättre nu! Sista gångerna körde vi på höga hinder, men hittade på en egen bana för att få upp hastighet och glädje. Ninnie trodde aldrig att vi skulle sluta, det är så kul när han följer med hur jag än gör! Vi testade lite gunga på slutet, han gick tveksamt upp på den och fick en massa godis och gjorde sedan bra "duttbeteeden".
I går onsdag kom Anders Lundberg för att sova över en natt på väg norrut. Budda blev jätteglad för att träffa Anders. Kul att se att han kommer ihåg, fast det var så länge sedan nu. Det är alltid trevlig när Anders kommer på besök, välkommen tillbaka!!
I dag torsdag var det -9 grader i morse och lite snö. Nu när vi snart ska gå ut på en lunchpromenad är det bara -6 och solen skiner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar